Wat voor hardware heb je nodig voor narrowcasting?

Bedrijven die gebruik willen maken van narrowcasting zullen het een en ander aan hardware in huis moeten halen voordat zij aan de slag kunnen. Nu moet je je hier niet door laten weerhouden, de aanschaf is namelijk aan de lage kant. Wij laten je in dit artikel zien welke hardware je nodig hebt, zo weet je precies wat je nog moet halen in de winkel. 

Wat heb ik allemaal nodig?  

Er zijn eigenlijk drie dingen die je nodig hebt om gebruik te kunnen maken van narrowcasting. Op de eerste plaats moet je beschikken over een scherm, je wilt nu eenmaal de boodschap met jouw doelgroep kunnen delen. Wij raden aan om te kiezen voor een Full HD scherm met een energiebesparende werking, dit kun je aanschaffen bij een bedrijf met een goede service. 

Heldere boodschap 

Op die manier zal je jouw boodschap helder kunnen laten zien op het scherm, zonder dat je te veel betaald voor de stroom. Uiteraard zal je ook voorzien moeten zijn van een laptop of pc. Deze is nodig om de software te installeren en om alles in te voeren voor de narrowcasting . Naast het scherm en een laptop zal je moeten beschikken over een narrowcasting player, vaak zal dit een Chromebit zijn.  

Dit apparaatje is nodig om alles aan de sluiten aan het scherm, zie dit is als een soort schakel tussen jouw laptop en scherm. Dit apparaat wordt gebruikt als een soort dongle, hierdoor zal je jouw scherm eenvoudig kunnen besturen. Heb je dit allemaal in huis dan kan je beginnen met het installeren, voor je het weet beschikt jouw winkel over narrowcasting!